Mesterne er kåret

Avsluttet årets bedriftsliga med Masters turnering

Tirsdag 30.april ble de siste matchene i årets Sletterliga gjennomført. Det ble spenning om hvem som tok 1.plassen helt frem til siste serierunde. Pga deltakelse i NM i bowling for noen av spillere ble en av kampene i siste runde spilt tidligere og dermed måtte Team Strikers slå Tine 4-0 for å ta over 1.plassen. Tine derimot var full av selvtillit etter å ha høvlet over Alstahaug kommune 4-0 og Team Tjukken & Lillemor 3-1 i de to foregående rundene. Første serie endte 512-479 i favør Tine og dermed var gullhåpet til Team Strikers borte. Kampen endte tilslutt 2-2, med stillingen Tine 1499-1573 Team Strikers.

Tabellen ble tilslutt seende slik ut. En sesong med mye bra bowling og et utall personlige rekorder.

1.plass Team Tjukken & Lillemor

2.plass Team Strikers

3.plass Hias

Beste snitt damer: Kristine, Tine 135

Beste snitt herrer: Karl Magnus, Alstahaug Kommune 164

Beste snitt damer aktive: Anne-Berit, Team Strikers 160

Beste snitt herrer aktive: Aleksander, Team Tjukken & Lillemor 201

Beste progresjon lag: Bowling Bænkers +10,7%

Beste progresjon damer: Mona, Alstahaug Kommune +9,6%

Beste progresjon herrer: David, Team Tjukken & Lillemor + 44%

Beste idrettsglede og stemning: Bowling Bænkers

 

Det var 29 spente og nysgjerrige spillere som entret hallen fredag 3.mai for deltakelse i Masters finalen. Premiebordet sto klart og det var flere som benyttet anledningen til å skaffe seg et bilde sammen med pokalene før den første kula klasket ned i parketten.

Turneringen var dette året en ren individuell turnering hvor alle kjempet mot hverandre. Et handicap system som har blitt benyttet gjennom hele Sletterliga sesongen for å gjøre forskjellen mindre på de gode og de litt mindre gode ble videreført til Mastersfinalen. Dette gjorde at spenningen absolutt var tilstede når spillerne entret banene for sine innledende serier. Etter at hver spiller hadde gjennomført sine 4 innledende serier gikk de 14 beste videre til finalespillet.

Dag Helge som lå på en 2.plass før finalespillet viste med 199 i første finalerunde at han skulle ha pokal. Hans nærmeste utfordrer var på det tidspunktet Kristine Hagen kun 24 pinner bak. Med 1 serie igjen å spille var stillingen Dag Helge Folgerø 970, Aleksander Ingebriktsen 927, Kristine Hagen 923, Anne-Berit Lauritzen 909, Gøran Hansen 904, Gunhild Dalåmo 877, Knut Ole Brandlie 866, Øyvind Haugerud 862, Jonny 843, Steffen Leknes 841, Stian Stokka 837, Are W. Johansen 838, Andreas Skjevelnes 834 og Alf Bjarne Hansen 821.

I siste og avgjørende serie sikret Dag Helge seieren med 189. Han valgte altså denne dagen å spille hele 183 i snitt og var best av alle sammen, En velfortjent 1.plass der altså! Gøran ville også være med på leken og med flotte 201 i siste sikret han seg 2.plassen bare med 8 pinner mer enn Kristine. Gøran hadde denne kvelden et snitt på 167 som er 11% bedre enn i seriespillet, men Kristine var ikke nå dårligere og leverte hele 154 i snitt, opp 14% fra det hun har prestert i årets liga. Best når det gjelder!

Vinnerne av årets Master

1.plass: Dag Helge, Hias

2.plass: Gøran, Flybussen

3.plass: Kristine, Tine

Beste serie damer: Gunhild, Team Nothuset 175 – som også er hennes nye pers! Wohoo!

Beste serie damer aktive: Anne-Berit, Team Strikers 189

Beste serie herrer: Gøran, Flybussen 201

Beste serie herrer aktive: Dag Helge, Hias 201

Vi takker for i år og håper å se dere alle sammen til neste sesong!

Legg igjen en kommentar